Heb jij ook wel eens behoefte aan een massage?

Ben je op zoek naar een sport-of ontspanningsmassage in Delft? Bij Salacia kun je terecht voor verschillende soorten massage. Van een sportmassage tot een ontspanningsmassage of een voetreflexmassage. Elke massage is afgestemd op jouw behoefte. Dat kan de ene keer een stevigere sportmassage zijn, die trouwens prima geschikt is voor niet-sporters.En de andere keer een heerlijke voetmassage om uit je hoofd te komen. Alle massages kunnen gecombineerd worden met acupressuur,

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een stevige massage die gericht is op spieren en gewrichten. Het doel is om de doorbloeding van de spieren te verbeteren. Daardoor worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd.
Sportmassage is niet alleen voor sporters om voor, tijdens of na het sporten te ondergaan. Iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een stijve nek of na een drukke werkdag kan een sportmassage boeken.
Tijdens de sportmassage kan ook gebruik gemaakt worden van manipulaties van de gewrichten en strekkingen van de spieren.

ONTSPANNINGSMASSAGE

80% van de huidige gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een of andere vorm van stress.
Iedereen heeft wel eens last van stress, niet alleen omdat we het zo druk hebben, maar eerder door mentale en psychische druk. Massage zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning.
Massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Dat komt doordat het  de bloed- en energiedoorstroming verbetert. Daarnaast beïnvloedt het het zenuwstelsel  op een positieve manier. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect op het lichaam.

VOETREFLEXMASSAGE

Bij voetreflexmassage worden zones op de voet gemasseerd die corresponderen met zones elders in het lichaam.
Bij de voetreflexmassage kijken we niet alleen naar de klacht waarmee iemand in de praktijk komt. Belangrijk is om naar het hele lichaam en de geest te kijken. Alles in het lichaam is namelijk met elkaar verbonden en de oorzaak van de klacht kan misschien heel ergens anders vandaan komen.
Bij de voetreflexmassage helpen we het lichaam om zijn eigen geneeskracht optimaal te krijgen. De massage is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflextherapie. De westerse benadering  richt zich vooral op de reflexzones op de voeten. Terwijl de Chinese benadering zich richt op meridianen en acupresuurpunten op voeten en onderbenen.

TARIEVEN VAN EEN SPORT- OF ONTSPANNINGSMASSAGE

30 minuten € 32,00
60 minuten € 62,60
90 minuten  € 89,60