Tarieven en vergoedingen voor een acupunctuurbehandeling of massage bij Salacia in Delft.

Tarieven voor een acupunctuurbehandeling zijn anders dan voor een massage.
Afhankelijk van jouw verzekering kun je een gedeelte van de acupunctuurbehandeling vergoed krijgen. Een massage wordt niet vergoed.
Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via het contactformulier. Of als je sneller antwoord wilt: via de whatsapp knop onderaan de pagina. Het snelst werkt het als je zelf al een aantal opties doorgeeft die passen in jouw agenda. Ik probeer dan zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Geef ook even aan of je een acupunctuurbehandeling wilt of een massage. Bij een massage graag de lengte vermelden: 30, 60 of 90 minuten.
Ik hoop je snel in mijn praktijk te mogen verwelkomen.

Tarieven acupunctuur

De kosten van een acupunctuurbehandeling zijn:
De 1e behandeling inclusief anamnese: € 95,00
De vervolgbehandeling, per keer: € 62,60

Tarieven massage

30 minuten € 32,00
60 minuten € 62,60
90 minuten  € 89,60
Afrekenen doen we na de behandeling. Er is geen pinautomaat in de praktijk aanwezig, maar ik kan je een betaalverzoek sturen. Contant betalen mag natuurlijk ook als dat beter uitkomt.
Let op: bij het annuleren van de afspraak binnen 24 uur ben je het hele tarief verschuldigd, ik heb tenslotte plek voor je vrij gehouden in mijn agenda. Bij het annuleren binnen 48 uur betaal je de helft van het tarief.
Om te weten of je iets vergoed krijgt, kun je het beste jouw eigen verzekering checken omdat elke verzekering zijn eigen regels hanteert. Daarbij is het belangrijk om te weten dat ik aangesloten ben bij de VBAG, de beroepsvereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze, en bij de RBCZ. Voor klacht en tuchtrecht ben ik aangesloten bij TCZ.